Què fem al Centre



Al Centre fem tot allò que tinga la muntanya com a protagonista, tant en l'aspecte esportiu com cultural.

Al nostre calendari trobareu programades cada mes nombroses activitats que us permetran gaudir dels esports de muntanya, actes culturals relacionats amb l'excursionisme i el coneixement del nostre entorn local, comarcal i nacional.

Podràs practicar els esports de muntanya que més donen a conèixer el teu entorn: excursionisme, senderisme, acampades, alta muntanya i podràs iniciar-te en l'escalada, l'espeleologia, bicicleta tot terreny, etc.

Al Centre trobaràs una especial sensibilitat per la cultura, sobretot en els temes relacionats amb les ciències naturals, la història, les tradicions, l'art, la fotografia, el vídeo, la literatura excursionista, etc…

Podràs obtenir coneixements de la flora i la fauna de les nostres muntanyes, la geologia i interessar-te per l'exploració científica d'avencs i coves.

També hi trobareu les excursions amb un clar contingut cultural i, fins i tot, cintífic que formen part i són la continuació històrica dels orígens del Centre.

Les projeccions i conferències sobre temes puntuals o d'interés general també tenen un bon espai al Centre. Hi veureu, explicades directament pels seus protagonistes, excursions, expedicions, etc., sense oblidar els aspectes humans de les seues experiències.

Al formar part el CEP de la Comarcal Montgó d’Esports de Muntanya també podràs participar en les diferents activitats organitzades per les distintes entitats excursionistes que la componen.

Al Centre us oferim una extensa varietat d'activitats al llarg de tot l'any.