31 Ral·li Humoristic 2008



Ral·li Humorístic de Pedreguer

IEEE!!
Explicar-li a algú: Què és el Ral·li?. En què consisteix el Ral·li?.

Quan algú que no el coneix ens fa aquestes preguntes, és una mica complicat o complex de respondre-li i més si és de fora. Complicat perquè ho pots dir en dues paraules o bé estar dues hores. És complex perquè si vol festa i li estàs dient que ha de pensar i buscar, potser ens diga: “au cacau”, i no participe, o pel contrari li entre el cuc i de repent solte: “xe que bo, nem a fer-mo'n una” i seguim.

Qui vullga saber què és el Ral·li el millor que pot fer és participar. És voler passar-ho bé. Passar-ho divertit, descobrint altra festa, trencant un poc, per seguir després el ritme de festes.

Per començar consisteix en saber a on estan els controls i a vegades cal esbrinar el dia i el lloc de la inscripció. Desprès cal respondre a una sèrie de preguntes i realitzar certes proves. Una pregunta potser enrevessada, l'altra pareix un trencaclosques però acabes sabent-ho. Les proves, a vegades s'improvisen en el moment, i altres cal remenar per cases i casetes, cambres i pallisses.

El Ral·li Humorístic és, com diu prou gent, la Festa de les Festes de Juliol, és un dir: això? això?? això és massa, tu!!.

Fes una ralla al Ral·li: extrau eixe dia i ens veurem just a eixe lloc a les 23:30 hores (o abans).
Si vols pots.
AU!!



Nota:
El Ral·li Humorístic l'organitza, des de fa un bon grapat de temps, el Centre Excursionista Pedreguer. És una col·laboració del CEP a les Festes de Juliol i un parèntesi d'excursions fins la tardor, doncs ja se sap que a l'estiu poca activitat pels nostres llocs.
A l'estiu ens cal estiuejar!
Salut i bona festa!!